Instructeurs

Kyosah Nim Arjan 2e DAN
is oprichter van Dojang Mengajar, hij is sinds 1978 actief in de Enschedese sportwereld/ verenigingsleven en heeft al sinds 1989 ervaring in het geven van trainingen en coachen van jeugd tot aan volwassenen. Als actief sporter heeft Arjan vroeger gevoetbald en gebokst en is later met Ji Do Kwan begonnen eerst bij KSN van der Kloor en later een overstap gemaakt naar
SBN Klijnstra(5e Dan). Eind 2016 heeft Arjan aansluiting gevonden bij KJN Roessler. Ook in kaderfuncties heeft hij geprobeerd zijn steentje bij te dragen zowel binnen de voetbal, hockey en muziek, hij is nu nog steeds voorzitter van het speeltuin het Varvik in Enschede. In 2014 heeft hij zijn 1e Dan behaald die ook op voordracht van zijn toenmalige leraar is geregistreerd bij de, GM.Kang Rhee die zelf uit de lijn van GM.Yoon Byung-In komt, waardoor er nu niets meer in de weg stond om een eigen trainingsgroep in Enschede te starten "wat de bakermat van Ji Do Kwan in Nederland is" deze is dan ook in juni 2014 een feit geworden. Ondertussen heeft Arjan zijn 2e DAN in 2017 behaald die wederom erkend is door Grootmeester Kang Rhee. Arjan is een Rijkserkend praktijk- begeleider waardoor de deur open staat voor talenten die graag martial art beoefenen en dit tot hun vakgebied willen gaan toerekenen. 

Kyosah Nim Chloë 1e DAN heeft al een lange geschiedenis in Ji Do Kwan ze heeft al sinds haar 8e levensjaar Ji Do Kwan lessen, ze heeft ondertussen in mei 2017 haar 1e DAN zwarte band behaald bij Ji Do Kwan Nederland. Ze heeft Leerwerktraject stage gelopen bij andere Ji Do Kwan organisaties en deze met een goed resultaat afgerond en loopt ondertussen al weer een paar jaar bij ons mee. Chloë heeft een gezond enthousiasme en een ijzeren dicipline waarmee ze assisteert in de lessen en ondertussen onmisbaar voor ons is geworden. 

Cho Dan Bo Ja Sven
Sven is een ambitieus en een bekwaam beoefenaar van Ji Do Kwan, Hij geeft met passie les en dit draagt hij ook over op de leerlingen. Hij is al ruim 10j. bezig met Ji Do Kwan en dat merk je ook in zijn benadering van Ji Do Kwan.

Tevens geeft Sven hockeykeeperstraing bij de jeugd van PW. 

Sven heeft op dit moment een zwarte band en neemt af en toe de warming-up of conditietraining op zich.

Cho Dan Bo Ja Raoul
is al sinds jaar en dag een actief sportman hij heeft gevoetbald en speelt al jaren Hockey en daarnaast is hij een gedreven beoefenaar van Ji Do Kwan. Hij heeft voor zijn opleiding Sport en Bewegen(CIOS) verschillende stages gelopen bij oa. Kick boxing Jopie Zweers/ Sportschool Fit Form. Hij geeft bootcamp trainingen bij Bootcamp Academy Twente en hockeytrainingen bij PW, tevens werkt hij Mediant. Raoul heeft op dit moment zijn zwarte band en neemt af en toe een training, warming-up en/ of conditietraining over. Tevens beschikt Raoul over een Oranje Kruis erkend E.H.B.O diploma.

Dan Bo Nim
Arjan is een gemotiveerde assistent die zijn strepen in
 Ji Do Kwan verdiend heeft. Arjan is diegene die er het eerste is en als laatste weg gaat, een steun en toeverlaat voor het kader van Dojang Mengajar. Af en toe neemt Arjan een warming-up voor zijn rekening. Tevens beschikt Arjan over een Oranje Kruis erkend E.H.B.O diploma